Jeroen Susijn

De vent

Ik ben Jeroen Susijn, bedrijfskundig ingenieur met diverse aanvullende opleidingen op gebied van strategie, familiebedrijf, crisismanagement, algemene bedrijfsvoering en interim management.

Persoonlijkheid
Open, integer, onafhankelijk, betrouwbaar en plezierig. Ik weet op de gegeven situatie in te spelen en handel daarnaar op respectvolle en directe wijze. Ik toon leiderschap en probeer alle betrokkenen mee te nemen in ontwikkeling van een visie en implementatie van de consequenties. Ik luister, geef ruimte en vertrouwen en verwacht dat omgekeerd ook. Flexibel in de vorm met ruimte voor improvisatie, vasthoudend in de doelen, gedreven op het resultaat. Geef me een kluif en de benodigde ruimte en het komt voor elkaar.

Achtergrond
Na een aanvankelijke focus op logistiek en supply chains, heb ik ook bredere ervaring opgedaan in uiteenlopende facetten van bedrijfsvoering. Van financiën tot acquisitie, van productie tot ICT,  van het opzetten van nieuwe ondernemingen tot bedrijfsovername en afstoten van activiteiten. Hiermee heb ik een brede kijk op organisaties ontwikkeld, die ik combineer met een hands-on mentaliteit. Naast mijn praktijk als interim manager en adviseur ben ik beschikbaar als klankbord of commissaris. Ook ben ik actief als partner en mede aandeelhouder in een paar jonge ondernemingen.

Kwaliteiten

  • Scherpe en snelle inhoudelijke probleem analyse. Ik weet snel de rode draad te vinden en aanpak te bepalen.

  • Eenvoudige oplossingen die beter beklijven en sneller worden geïmplementeerd.

  • Een aanstekelijke inzet en enthousiasme die medewerkers meesleurt.

  • Een integere, mensgerichte aanpak die vertrouwen schept.

  • Open, recht door zee, direct, ter zake.

  • Creativiteit. Als iets niet linksom lukt, dan is er rechtsom vaak ook nog wel een mogelijkheid.

  • Brede kennis, ervaring en netwerk van betrouwbare professionals.

Heeft u behoefte aan een klankbord of effectieve hulp ?

Neem contact op, ik kom met plezier voor een vrijblijvend gesprek.

Download mijn verkort profiel in PDF

linkedin