+31 (0)6 5494 3435

de Tent


De wereld staat voor een grote opgave om duurzamer te produceren en leveren. Grondstoffen worden schaars en duur, afval en uitstoot vervuilen onze leefomgeving en beïnvloeden het klimaat. Zo kunnen we de wereld niet doorgeven aan de volgende generaties.

Daar kunnen bedrijven veel aan doen. De levensduur van producten verlengen door ze te reviseren en moderniseren en aan het eind daarvan op een hoogwaardige manier hergebruiken of recyclen. Lineaire supply chains omvormen naar circulaire organisaties of samenwerkingsverbanden. Bedrijfsconcepten omvormen van de levering van dingen naar het beschikbaar stellen van de functie.

Door de product- of materiaalcyclus te sluiten worden zowel milieubelasting als toekomstige inkoopproblemen vermeden. Nu is het moment de uitdaging aan te gaan en in actie te komen.

Versterk de concurrentiepositie door maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en voorop te lopen. Concurrenten die wachten tot ze door de aanstormende EU wetgeving worden gedwongen, hebben het nakijken.

  • Scherpe en snelle inhoudelijke probleem analyse. Snel een rode draad en aanpak.
  • Reductie van complexe zaken tot de kern, inzicht in de samenhang.
  • Een integere, mensgerichte aanpak die vertrouwen schept. Open, recht door zee, direct, ter zake.
  • Creativiteit. Als iets niet linksom lukt, dan is er rechtsom vaak ook nog wel een mogelijkheid.

Wilt u de transitie naar duurzaamheid maken ? Neem contact met me op.