+31 (0)6 5494 3435

de Vent


Ik ben Jeroen Susijn. Ik help bedrijven hun traditioneel lineaire producten en processen circulair te maken. Door werkwijzen en productketens of supply chains in samenhang te organiseren en te vereenvoudigen maken we ze klaar voor de eisen van de nieuwe tijd.

Resultaat is een duurzame, toekomstgerichte onderneming met betrokken medewerkers. Processen zijn robuust en geven rust in de uitvoering. Ketenpartners versterken elkaar. Klanten worden adequaat bediend, ook als het net even anders loopt.

Ik krijg energie van het bewerkstelligen van positieve verandering. Problemen oplossen en processen eenvoudig en robuust maken. Mijn passie is de wereld duurzamer en beter maken. Om hem met vertrouwen door te kunnen geven aan volgende generaties.

Door samen met direct betrokkenen een visie te creëren staan de neuzen dezelfde kant op en is er weinig weerstand. Operationele bijsturing is daardoor vaak niet nodig. Medewerkers ondersteunen is bovendien leuker, makkelijker en effectiever dan ze gedetailleerd aansturen.

Met een schat aan ervaring in crisismanagement, supply chains, operationele bedrijfsvoering en procesverbeteringen breng ik rust in de organisatie en maken we haar samen toekomstbestendig.

Mensen met een gedeelde visie
kan je loslaten.

Geef me een kluif en de benodigde ruimte en het komt voor elkaar. Flexibel in de vorm, vasthoudend in de doelen, gedreven op het resultaat. Met ruimte voor improvisatie.

Samen met u de uitdaging aangaan naar een duurzame toekomst.